GAZİANTEP / NURDAĞI - Şatırhöyük İlkokulu

Şatırhöyük İlkokulu

ŞATIRHÜYÜK MAH. OKUL SK. NO2 İÇ KAPI NO1 NURDAĞI / GAZİANTEP
Vizyon
BİZLER BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI OLARAK YETİŞMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ. ONLARIN HAK ETTİĞİ ÖĞRENME ORTAMINI SAĞLAYARAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMESİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARA 21. YY. HAZIR HALE GETİRMEK İÇİN VARIZ.
ŞATIRHÜYÜK İLKÖĞRETİM OKULU’NU OKUL PAYDAŞLARIMIZ İLE ELELE VEREREK;

- Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle fark edilen,

- Sportif Faaliyetlerde her türlü etkinliklerde Nurdağı ilçesinin en gözde okulu yapmaktır.

Öğretim Şekli :TAM GÜN-NORMAL EĞİTİM
KÖMÜRLÜ KALORİFER
Ulaşım
SERVİS YOK.TAŞIMALI EĞİTİM YOK.
ŞATIRHÖYÜK MAHALLESİ NURDAĞI-GAZİANTEP
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İLE UZAKLIK:55 KM İLÇEYE UZAKLIK:25 KM Şuan Okulumuz kahramanmaraş depremi sonrası yıkılmış olup geçici olarak şatırhöyük ortaokuluna taşınmıştır.
Diğer Hususlar
ULAŞIM HUSUSİ ARAÇLARLA SAĞLANIYOR.ÖĞRETMENLER ÜÇ-DÖRT KİŞİ OLARAK ŞAHSİ ARAÇLARLA GİDİŞ-GELİŞ YAPMAKTADIR.